Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Italien med Amalfi, Sorrento & Capri!

Arrangör
Relasian Travel & Event AB
Plats
Sorrento
Datum
9 - 13 september 2018
Tid
00:00 - 00:00

Res med M-magasin till Amalfi, Sorrento & Capri den 9-13 september!

Ännu en resa till härliga Italien med Amelia Adamo, den här gången går den till den gudomliga kusten, costiera divina, Amalfikusten, som anses vara en av landets vackraste och som besöks av världens stora berömdheter från Fredrika Bremer, Greta Garbo till Tomas Ledin.

På sagoön Capri blir vi guidade av Kristina Kappelin. Som ny intendent för Villa San Michele visar hon oss Axel Munthes världsberömda villa. Vi bor i Sorrento och besöker trendiga Positan, vi äter lunch på Eddie Olivas familjerestaurang i Scala och vi besöker Pompeji, antikens bäst bevarade arkeologiska utgrävningsområde.

Italien bjuder i vanlig ordning på god mat och naturligtvis ska vi prova den kända citronlikören Limoncello vilken dricks som en ”digestivo” efter en härlig måltid. Som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och skämmer bort oss tillsammans! Och självklart har vi med oss en mycket kunnig guide, Michael Netterstad.

PRIS:
Pris för prenumeranter: 21 595 kronor.
Pris icke prenumeranter: 22 595 kronor.
Pris per person och avser del i dubbelrum.

KONTAKT vid frågor eller funderingar:
Vänligen kontakta Elisabeth Karlsson på Relasian Travel & Event AB på telefon 0720-44 15 53.

Tekniska arrangör är Relasian Travel & Event AB.

default
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.