Inspirationsmingel för en klimatneutral byggsektor

Ljusgården
Drottninggatan 33, Stockholm
Visa på karta
8 december 2022
15:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Region Stockholm och Länsstyrelsen i Stockholms län
Boka/OSA
Plats
Ljusgården
Datum
8 december 2022
Tid
15:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Vad händer inom Klimatarena Stockholm?

Klimatarena Stockholm hälsar dig varmt välkommen till ett inspirationsmingel för alla aktörer som är eller vill bli aktiva inom fokusområde bygg och anläggning!

Vi träffas, nätverkar och tar del av initiativ i absolut spjutspets inom bland annat stadsutveckling, klimatberäkning och återbruk. Ta chansen att knyta nya kontakter och fördjupa din kunskap om hur företag i Stockholmsregionen just nu ställer om och hur din organisation kan engagera sig i pågående och nya samarbeten på Klimatarena Stockholm.

Kom och träffa andra som vill driva på för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Stockholms län!   

 

region20stockholmrgb3587.png     lansstyrelsen20stockholm20logotyp20farg20vanster20utan20frizon20clr80269347.png   

 

  eulogocrgb.jpg

    

Bokning
Antal
Inspirationsmingel
Fullbokat
Region Stockholm använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Region Stockholm. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Region Stockholm samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.