Invajo - Events tool Get people together
Plats
Berns
Datum
9 mars 2022
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Årets Byrå 2022

Du är en av branschens mest glimrande stjärnor med en självklar plats på REGI Årets Byrå 2022.

Den 9 mars klockan 18.00 ses vi på Berns för fest, gala och prisutdelning av årets vinnare. På plats har vi fotografer som kommer ta ikoniska bilder av dig och dina branschkollegor. Så ring din stylist för röda mattan är utrullad.

Grupprabatt

Vid bokning av ett helt bord, 12 personer, får ni en biljett i rabatt. Vid bokning av 24 personer så får ni 2 biljetter i rabatt osv.

Information rörande Covid-19

Beroende på situationen med Covid-19 så äger Regi rätten att flytta eventet framåt i tiden eller genomföra det digitalt.
Vi följer ständigt rådande läge och förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner. 

Observera att på Årets Byrå 2022 beräknas det vara fler än 100 deltagare. Den rekommendation som råder är att det kommer krävas uppvisande av vaccinationspass av samtliga deltagare.Välkommen.

/ Robert Skölfman

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Årets Byrå
18 feb 2022 (23:59)
2995.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
PS Occasion använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av PS Occasion. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, PS Occasion samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.