Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Branschråd - Tema Restaurangrestriktioner

Arrangör
Rådgivning STUA
Plats
Online
Datum
14 maj 2020
Tid
15:00 - 16:00

Vårt branschråd om restaurangrestriktioner äger rum den 14 maj kl 14:00-15:00.
 
Restauranger och cafeer i Sverige får hålla öppet men måste förhålla sig till de coronariktlinjer som formulerats av Folkhälsomyndigheten. Avstånd mellan bord, ingen barservering, inte för många i lokalen osv. Hur gör man för att ”göra rätt”?  Vissa krögare använder uttryck som ”mission impossible” och beskriver hur man agerar både krögare och kontrollant samtidigt.

Vi har med oss Johan Stenberg, krögare i Oxelösund och Per-Gustaf Junger från restaurangerna på Elite Hotel Eskilstuna som kommer och delar med sig av sina erfarenheter i hanteringen av de nya riktlinjerna. Dessutom berättar Maria Borg från Livsmedelsenheten i Nyköping som beskriver sitt uppdrag i förhållande till coronariktlinjerna.
 
Vi använder oss av verktyget Zoom. Du anmäler dig via formuläret nedan. Det kommer också finnas möjlighet att se en klippt version av branschrådet i efterhand. 
 
Frågor som vi eventuellt inte kan besvara direkt under mötet samlar vi upp och redovisar i efterhand på Stödinsatsens hemsida. Här kommer vi också publicera höjdpunkterna under rådet, så de som inte har chans att delta ändå kan ta del av goda tips och råd. Vid publicering av höjdpunkterna kommer inga företag eller namn att nämnas. https://www.destinationsutveckling.com/sv/branschrad

 

STUA använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av STUA. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, STUA samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.