Invajo - Events tool

Webinar: GO Workforce - säkra identiteter som tjänst

Online
22 september 2021
13:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Lägg i kalender
Arrangör
Pulsen Integration och Nexus
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
22 september 2021
Tid
13:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

webinar22sept990.jpg

GO WORKFORCE OCH NATIONELLT TJÄNSTEID – SÄKRA IDENTITETER SOM TJÄNST

Säkra digitala identiteter på smarta kort blir ett allt vanligare krav inom många organisationer, och det händer mycket inom området. I detta kostnadsfria webinar visar Nexus och Pulsen Integration upp ”GO Workforce” för säkra identiteter som tjänst. Vi går också igenom vad som händer kring nationellt tjänsteID.

 

AGENDA FÖR WEBINARET:

 

NEXUS INTRODUCERAR GO WORKFORCE - SÄKRA IDENTITETER SOM TJÄNST

Den fysiska och den digitala miljön smälter alltmer samman, men behovet av att verifiera rätt identiteter är de samma överallt, och behöver hanteras på ett smart sätt.


I september lanseras Nexus GO Workforce, en ny tjänst för organisationer som vill ge ut säkra identiteter till sina användare. De säkra digitala identiteterna är baserade på certifikat som lagras på fysiska ID-kort eller virtuellt på mobiltelefoner bärbara datorer. Det gör att identiteten kan användas för att säkra allt från fysisk tillgång till lokaler till behörigheter i digitala miljöer.

Utgivning av säkra digitala identiteter kan ske lokalt via administratörer som med hjälp av processer och rutiner säkerställer hög tillitsnivå, och en användare med ett digitalt ID på ett smart kort kan på egen hand begära ett mobilt ID eller ett virtuellt smart kort i datorn genom självservice-portalen.
 
Nexus GO Workforce är den senaste av Nexus tjänster och tillsammans med övriga tjänster så som GO Workplace, GO Cards, GO PDF Signing, GO Authentication och GO IoT levereras en smidig och säker lösning för organisationer, stora som små.


SENASTE NYTT OM NATIONELLT TJÄNSTEID

På webinaret går vi också igenom DIGG´s utredning om nationellt tjänsteID. Vad är nytt på det området och vad är på gång framöver?

 

BOKA DIN PLATS IDAG

Webinaret är kostnadsfritt och hålls av Lars Bågnert, Product Marketing Manager: Smart ID for Workforce på Nexus Group, Stefan Runneberger, Business development, Nexus Group samt Käbi Hansson, Key Account Manager, Pulsen Integration.

 
Webinaret hålls digitalt och en länk kommer skickas närmare datumet.