Invajo - Events tool
Plats
Digidalen
Datum
5 juli 2018
Tid
15:30 - 19:00

Välkommen till PEs framtidsspaning och mingel i Almedalen

Varmt välkommen att besöka PE under Almedalsveckan! Torsdag den 5 juli finns vi på plats i Digidalen, där kommer vi att bjuda på två spännande seminarier och ett mingel. Läs mer om detta under fliken "Program".

Tid: Torsdag den 5 juli kl. 15.30- 19.00
Plats: Digidalen, Rigagränd 1, Visby

Program
Kl. 15.30 – 16.30 Arbetsplatsen är död – länge leve arbetsplatsen!

Kl. 17.00 – 18.00 Så ser svenskarna på framtidens städer

Kl. 18.00 – 19.00 Framtidsmingel

Anmäl dig i formuläret nedan. Vi ses den 5 juli!

Vi har även flera kunniga experter på plats under veckan. Söker du paneldeltagare med expertkunnande inom framtidens städer, hållbarhet eller digitalisering? Kontakta arvid.linder@pe.se.

______________

Läs även mer om Samhällsbarometern på samhällsbarometern.pe.se.  Undersökningen genomfördes i februari 2018 i form av en webbenkät och är statistiskt säkerställd och representativ på riksnivå. Samhällsbarometern innefattar svenskarnas tankar om framtidens samhälle kring sex olika områden: Boende, Trafik, Samhälle, Miljö, Teknik och Jobb.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Vill du komma på minglet så anmäl dig gärna. Det går också bra att komma förbi! (två drinkbiljetter ingår)
3 juli 2018 (23:59)
0
Projektengagemang använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Projektengagemang. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Projektengagemang samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.