Workshop: Polcirkeln som besöksmål

Folkets Hus, Festsalen i Övertorneå
Industrivägen 3, Övertorneå
Visa på karta
18 juni 2019
10:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Piteå Science Park
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Folkets Hus, Festsalen i Övertorneå
Datum
18 juni 2019
Tid
10:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Vill du vara med och skapa konkreta koncept av besökanledningar kring Polcirkeln?

Varmt välkommen att delta i en kostnadsfri workshop för att inspirera, samskapa och utveckla kreativa koncept kring Polcirkeln i Övertorneå. Syftet är att stärka attraktiviteten i kommunen för invånare, besökare och näringsliv och göra Polcirkeln till ett utflyktsmål genom att hitta potentialen i historia, framtidsspaning, natur och kultur.


Under två halvdagar får du vara med och ta fram konkreta förslag för att utveckla besöksnäringen med Polcirkeln som utgångspunkt. Arrangör och projektägare är Piteå Science Park och de kommer att hjälpa till med att utvärdera koncepten och vägleda mot ett tydligt fokus på genomförande för dig som idéskapare!


Plats: Folkets Hus, Festsalen i Övertorneå 
Datum: 18 juni
Tid: 10:00-14:00


Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på fika och lunch. Dagen riktar sig särskilt till dig inom besöks-, kultur-, och upplevelsebranschen, platsutveckling, Kommun, digitala tjänstenäringar, är studerande, aktiv i ideella föreningar eller till dig som är nyfiken och har en idé om vad Övertorneås nästa besöksanledning är.


OBS! 
Anmälningsformulär nedan har krånglat så för att säkra din plats på workshopen anmäldig till: therese.wintervy@overtornea.se Anmäl dig senast den 14 juni.
 

 

 

 

Välkommen!


Workshopen arrangeras av Piteå Science Park i samarbete med Övertorneå Kommun inom ramen för projektet Digitala Dimensioner som drivs av Piteå Science Park och finansieras av Region Norrbotten och Sparbanken Nord under 2019.

 

 

default