Invajo - Events tool

Workshop: Hur ska vi lyfta kreativitet och kultur i Kiruna?

Folkets hus
Lars Janssonsgatan 17, Kiruna
Visa på karta
23 - 24 maj 2019
12:00 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
Piteå Science Park
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Folkets hus
Datum
23 - 24 maj 2019
Tid
12:00 - 13:00

Vill du vara med och ta fram konkreta förslag på hur vi behåller attraktiviteten i befintliga stadskärnan under stadsflytten? 


Varmt välkommen till en kostnadsfri lunch till lunch-workshop i syfte att ta fram, samskapa och lyfta kreativa koncept för att behålla och stärka attraktiteten i den befintliga stadskärnan för invånare, besökare och näringslivet i Kiruna. 


Under två halvdagar får du vara med och ta fram konkreta förslag som kan testas i den befintliga stadskärnan för att i framtiden kunna stärka attraktiviteten till den nya stadskärnan. Piteå Science Park kommer sedan hjälpa att utvärdera koncepten och vägleder oss mot ett tydligt fokus på genomförande!


Plats: Folkets hus, Lars Jansson salen
Datum: 23-24 maj
Tid: 12-16 och 8:30-13:00

Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika. Vi riktar inbjudan särskilt till dig inom besöks- och upplevelsebranschen, handeln, är studerande, aktiv i ideella föreningar eller till dig som är nyfiken och har en idé om hur vi ska utveckla nuvarande centrum.

Välkommen!


Workshopen arrangeras av Piteå Science Park i samarbete med C/o Kiruna inom ramen för projektet Digitala Dimensioner som drivs av Piteå Science Park och finansieras av Region Norrbotten och Sparbanken Nord under 2019.


default