Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
16 februari 2022
Tid
08:30 - 11:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Nu ställer vi om energisystemet, dina idéer är viktiga!

Solenergi kan vara både vackert och bidra till en hållbar omställning av energisystemet. Det kan även bli en del av en produkt eller tjänst.

Låt dig inspireras och triggas till att tänka utanför boxen tillsammans med Elizabeth Monoian och Robert Ferry från Land Art Generator Initiative och Björn Ekelund från Warm in the Winter. Tillsammans kan vi accelerera omställningen, hitta nya lösningar och skapa hållbara affärsmöjligheter

Låter det intressant?

Välkommen på en inspirerande förmiddag där vi tillsammans med ledande experter inom solenergi och innovation genererar ideer kring produkter, tjänster eller andra affärsmöjligheter. Med utgångspunkt i solenergins möjligheter tänker vi utanför boxen för att bidra till morgondagens energilösningar.

Bland annat får vi förmånen att lyssna på Elisabeth Monoian och Robert Ferry från Land Art Generator Initiative i Seattle. Genom sitt initiativ visar de att den gröna omställningen kan vara vacker och att energiproduktion kan skapa vackra miljöer för människor att vistas i och inspireras av. Därefter kommer vi att erbjuda er en workshopdel där vi idégenererar tillsammans över branschgränser med utgångspunkt i solenergins möjligheter. Med oss har vi även Arctic Business som kan hjälpa dig att ta din idé till nästa nivå.

För vem?
Vi vänder oss till dig som driver företag i Norrbotten eller Västerbotten och som vill utveckla ditt erbjudande med hjälp av solenergi.

Program:

 

08:30    Välkommen och introduktion

08.45    Från affärsidé till kvartalsrapport - Conny Reidefors , Arctic Business

09.00    Renewables can be beautiful - Elizabeth Monoian och Robert Ferry, Land Art Generator Inititative

09.30    PAUS

09:40    Integrerade solelsinnovationer - Björn Ekelund, Warm in the Winter

10.00    Workshop med Intersective Innovation

11.15    Panelsamtal och avslutande reflektioner – Conny, Björn och Linnea

11.30    Avslut 

 

Varmt välkomna!