Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
16 februari 2022
Tid
08:30 - 11:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Få en solklar idé med framtidspotential!

Vill du vara med och bidra till morgondagens energilösningar? Nu söker vi dig som vill inspireras till att utveckla din produkt eller ditt företag med solenergi. Vi kan hjälpa dig med att förädla dina idéer till ett koncept och bidra med stöd för kommersialisering.

Låter det intressant?

Välkommen på en inspirerande förmiddag där vi tillsammans med ledande experter inom solenergi, innovation och hållbart byggande hjälper dig och ditt företag att ta fram nya lösningar där solceller och solenergi både kan bli en del av ert produktutbud eller en lösning på energibehovet. Bland annat får vi förmånen att lyssna på Elisabeth Monoian och Robert Ferry från Land Art Generator Initiative i Seattle. Genom sitt initiativ visar de att den gröna omställningen kan vara vacker och att energiproduktion kan skapa vackra miljöer för människor att vistas i och inspireras av. Därefter kommer vi att erbjuda er en workshopdel där vi idégenererar tillsammans över branschgränser. Med oss har vi även Arctic Business som kan hjälpa dig att ta din idé till nästa nivå.

 

För vem?
Vi vänder oss till dig som driver ett tillverkande företag i Norrbotten eller Västerbotten och som vill utveckla ditt erbjudande med hjälp av solenergi.

Program:

 

08:30    Välkommen och introduktion

08.45    Från affärsidé till kvartalsrapport - Conny Reidefors , Arctic Business

09.00    Renewables can be beautiful - Elizabeth Monoian och Robert Ferry, Land Art Generator Inititative

09.30    PAUS

09:40    Integrerade solelsinnovationer - Björn Ekelund, Warm in the Winter

10.00    Workshop

11.15    Panelsamtal och avslutande reflektioner – Conny, Björn och Linnea

11.30    Avslut 

 

Varmt välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Workshop: Har du en solklar idé med framtidspotential?
13 feb 2022 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.