Invajo - Events tool Skapa event gratis

Tillsammansdag Pingst Karlstad

Träfotere
Hynboholm 812, Karlstad
Visa på karta
15 september 2018
09:00 - 20:30
Lägg i kalender
Arrangör
Pingstkyrkan Karlstad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Träfotere
Datum
15 september 2018
Tid
09:00 - 20:30

Tillsammansdag på Träfotere

Växande Relationer!
Varmt välkomna till en dag med mycket gemenskap, skratt, aktiviteter, god mat, undervisning, samtal och bön. Temat för dagen är “Växande relationer” och det är en dag för alla åldrar. Inbjudan gäller alla som vill vara med, både du som är aktiv i vår församling, du som vill lära känna nya människor och du som är nyfiken på kristen tro. Vi hoppas på en fin dag med vackert väder, gudsmöten, förstärkta relationer och roliga aktiviteter. Vi tror att det här är en viktig dag som vi hoppas att du inte vill missa!

Upplägg och resa
Lördagen den 15 september träffas vi på Träfotere mellan kl 09:00-09:30 för drop-in fika och avslutar dagen ca 20:30 efter kvällsmöte och nattvard. Om du vill ha hjälp med skjuts så ordnar vi givetvis detta. Vi kommer att hjälpas åt med måltiderna under dagen och det kommer att bli mycket tid att umgås och ha roligt tillsammans över åldersgränserna.

Anmäler dig gör du i fomuläret nedan. Familjepris är max 500:-. OBS! Ange namn och ålder på samtliga i familjen i angiven ruta. Önskar du bjuda en vän går detta givetvis också bra. Har du frågor beträffande anmälan hör av dig till info@karlstad.pingst.se.

Datasäkerhet
Vi hanterar alla uppgifter enligt den nya dataskyddslagen GDPR. När du anmäler dig på den här sidan godkänner du Pingskyrkans hantering av dina uppgifter.