Invajo - Events tool Get people together

Det är före det händer!

Online
24 augusti 2020 - 31 januari 2021
00:00 - 23:59
Lägg i kalender
Arrangör
PIK Presentationsteknik AB
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
24 augusti 2020 - 31 januari 2021
Tid
00:00 - 23:59

Det är före det händer!

En utbildning i 5 delar i pitch och presentationsteknik.

Välkommen till utbildningen där du får kunskap och metoder för att genomföra attraktiva pitchar och snygga presentationer. En webbutbildning där du får ny kunskap, lära och öva när, var och hur du vill. Vill du gå igenom bruset, få din omgivning att lyssna och bli ihågkommen, är detta utbildningen för dig.


Ge dig själv möjligheten att skapa rätt förutsättningar för din pitch och presentation. Hur du själv agerar och hur du visuellt pitchar och presenterar ligger i din förberedelse och därför är det här du ska lägga din tid och kraft. Med god förberedelse blir du pitcharen och presentatören med det tydligaste budskapet, snyggaste bildspelet och det mest attraktiva uttrycket. Du blir pitch och presentationsproffs.


I denna utbildning i 5 delar får du:

  • lära dig om målgruppsanalys.
  • kunskap om hur du ska välja innehåll och hur du på det sättet får ditt budskap att fästa hos din motpart. 
  • kännedom om hur du minimerar information overload och levererar rätt information till rätt målgrupp.
  • lära dig hur du bör agera professionellt när någon tagit av din talartid och när tekniken inte gör som du vill.
  • väl beprövad metod för hur du blir både fokuserad och känner dig avslappnad, älskar stunden du är i och slipper stress och nervositet när du ska pitcha och presentera.

 

Hur går det till:

När du investerat i din utbildning får du direkt ett dokument i din bokningsbekräftelse. Dokumentet innehåller kort beskrivning av innehållet i varje del och länkar till alla fem videos, med lösenord för access till dem.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Hösterbjudande
15 jan 2021 (23:59)
845.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
PIK Presentationsteknik AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av PIK Presentationsteknik AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, PIK Presentationsteknik AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.