Plats
Studion, Lindholmen Science Park
Datum
24 januari 2023
Tid
12:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Boka din plats på nästa PICTA Forum 24 januari

Redan nu vill vi ge dig chansen att boka in nästa PICTA Forum i din kalender! Den 24 januari är det dags för vårt nästa PICTA Forum (f.d. Metis Forum) - en plats för kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom det prehospitala innovations- och utvecklingsområdet. 

PICTA Forum arrangeras av PICTA, Prehospital Innovationsarena som drivs av Lindholmen Science Park i samverkan med aktörer från sjukvård, näringsliv, akademi, intresseorganisationer och innovationsaktörer. Genom gemensamma projekt, kunskapsspridning och forskning vill vi öka antalet innovationer samt skapa mer nytta för den prehospitala sjukvården.

Denna gång kan vi erbjuda ett tjugotal gäster plats i studion på Lindholmen Science Park varifrån vi kommer att streama eventet för dig som hellre vill delta på distans. Om platserna i studion är slut kan du skriva upp dig på väntelistan. Vi kommer att erbjuda avbokade platser i turordning. NÄR? 24 januari kl. 12.00 - 15.30
VAR? Digitalt eller i studio på Lindholmen Science Park (välj vid bokning)

 

Programmet kommer att uppdateras löpande. 

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Delta på plats i studion
16 jan 2023 (12:00)
0
Delta digitalt
23 jan 2023 (18:00)
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.