Invajo - Events tool

Lansering av Samhällsbarometern - omställning i pandemin

Så har pandemin förändrat synen på våra städer

Den 16 april klockan 09:00 lanserar vi Samhällsbarometern 2021. Årets rapport innehåller unik statistik från före och under pandemin och handlar om hur den påverkat vår syn på våra städer. Lanseringen sker digitalt via Teams och vi utlovar spännande siffror och insikter.

För sjätte året i rad släpper vi på PE Teknik & Arkitektur rapporten Samhällsbarometern. I årets upplaga har 4 600 svenskar svarat på 19 frågor och påståenden om staden de lever i inom områdena stadsplanering, hållbarhet och digitalisering. Med hjälp av statistik från föregående år har en unik kartläggning tagits fram där vi får se hur svenskarnas syn på sina städer förändrats under pandemin. Bland annat får vi svar på:

  • Hur pandemin har påverkat vår syn på hållbarhet
  • Vilken stad som utvecklats mest det gångna året
  • Hur mycket digitaliseringen i våra städer accelererat

Undersökningen är gjord i samarbete med Kantar SIFO och är statistiskt säkerställd samt representativ på riksnivå såväl som för Sveriges tolv största städer. Läs mer om årets Samhällsbarometern här.

Lansering av Samhällsbarometern 2021
Datum: 16 april
Tid: 09:00-09:45
Plats: Här deltar du via Teams >

Anmäl dig här nedan, varmt välkommen!

Vänliga hälsningar från oss på PE Teknik & Arkitektur

Bokning
Antal
Jag vill gärna se lanseringen!
0
PE TEKNIK & ARKITEKTUR AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av PE TEKNIK & ARKITEKTUR AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, PE TEKNIK & ARKITEKTUR AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.