Invajo - Events tool
Arrangör
PE
Plats
Scandic Continental
Datum
24 oktober 2019
Tid
07:30 - 09:00

Så smart upplever stockholmarna sin stad

Hur långt har vi kommit med att göra våra städer smarta med hjälp av digitalisering och innovation? Hur smarta är egentligen Sveriges städer och hur står sig Stockholm? Hjälper de oss att leva och bo mer hållbart? Det är frågor vi ställt i Samhällsbarometern 2019 som i år handlar om smarta städer.

Torsdag den 24 oktober bjuder vi in till ett PE-forum i Stockholm med temat Samhällsbarometern 2019. Vi presenterar resultaten från undersökningen samt göra en djupdykning i resultaten för Stockholm. Hur smart upplever stockholmarna att staden är och vilka prioriteringar är viktigast?

Efter presentationen kommer en lokal expertpanel diskutera resultatet. Det kommer även att finnas gott om tid för att ställa frågor om undersökningen och om smarta städer i stort. Och vi bjuder självklart på frukost! 

Vad: PE-forum Stockholm, Samhällsbarometern 2019 – Sveriges smartaste städer

Tid: 24 oktober kl: 08:00-09:00. Frukost serveras från 07:30

Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm

OSA senast den 21 oktober. Ta gärna med dig en vän eller kollega.

Varmt välkommen! 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
PE-forum Stockholm
21 okt 2019 (23:59)
0
Projektengagemang Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Projektengagemang Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Projektengagemang Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.