Trade Compliance

Kammarforum
Dalsgatan 13, Norrköping
Visa på karta
29 mars 2023
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA
Plats
Kammarforum
Datum
29 mars 2023
Tid
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

I tider av globala kriser och krig ritas kartan om, och det är inte alltid lätt att navigera rätt i en orolig och komplex värld. Under denna halvdagsutbildning får du lära dig mer om risker, säkerhet och efterlevnad av regelverk ur ett internationellt perspektiv.

I en allt mer komplex värld med ökade krav på både säkerhet och efterlevnad av regelverk så är det en nödvändighet att företag följer regelverken. Det är helt enkelt en förutsättning för att kunna bedriva internationell handel i en snabbt föränderlig värld. Trade Complience är en grundsten för ert företags strategiska arbete.

Vi kommer bland annat belysa följande punkter:
  • Sanktioner
  • Exportkontroll
  • Klassificering av varor
  • Ursprung
  • Riskbedömning
Kursen riktar sig till:
Vi riktar utbildningen mot ansvariga för företagets internationella verksamhet så som exempelvis marknads-, ekonomi- och logistikansvariga, så väl som företagsledningen.

Föreläsare:
Peter Hellman, Västsvenska Handelskammaren

Pris:
2 750 kr (exkl. moms) för medlemmar i Handelskammaren.
3 100 kr (exkl. moms) för icke medlemmar.

Bra att veta:
Utbildningen genomförs fysiskt på Kammarforum i Norrköping, men digital medverkan är möjlig.
Bokningen är bindande, men platsen kan givetvis överlåtas.
Sista anmälningsdag är 28 mars 2023.

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Trade Compliance
28 mars 2023 (12:00)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.