Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

intervjua som ett proffs - frukostseminarium

Arrangör
Optimal Advice AB
Plats
Hjulhamnsgatan 3
Datum
29 november 2019
Tid
08:00 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Intervjua som ett proffs - frukostseminarium

Den 29/11 kl 8.00 bjuder vi in till frukost och seminarie i våra lokaler på Hjulhamnsgatan 3 kring: Hur intervjuar du som ett fullblodsproffs och får bättre finansiella resultat på köpet? 

När konjunkturen blir mer svårtydd är det än viktigare att de rekryteringar ni gör resulterar i en positiv finansiell transaktion – när ni rekryterar rätt slår det igenom på sista raden. Ännu större skillnad blir det om personen ni anställer presterar bättre än vad två eller rent av tre medarbetare vanligtvis presterar. Låter det som önsketänkande? 

Det är det inte. Inte nog med att ni kommer hitta fler topp-presterare som ger mer ”bang for the buck” – ni kommer få nöjdare medarbetare och nå längre i jobbet mot jämställdhet och mångfald också. Det ger större innovationskraft, mer affärsnytta och högre ekonomiska resultat. 

Kom på vårt frukostseminarium där Cristofer Eckermalm, Affärsområdesansvarig för rekytering och personbedömning – tillika head hunter och certifierad assessor med mer än 20 års erfarenhet av rekrytering – ger dig sina bästa intervjutips, helt gratis. Han kan allt om det vi kallar affärkopplad personbedömning. Cristofers intervjuteknik är en ögonöppnare. På vårt frukosteminarium kommer han visa med talande exempel:

· Vilka frågor du ska undvika
· Vilka frågor du ska ställa

Han går också igenom:
· Hur du ska ställa frågorna så att du får ut det du behöver veta
· Hur dina intervjuer kan struktureras så att du koncentrerar dig på det som är av betydelse för din affär

Välkomna!

Optimal Advcie AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Optimal Advcie AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Optimal Advcie AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.