Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Grundutbildning G Suite Onlineutbildning

Arrangör
Online Partner
Plats
Onlineutbildning
Datum
7 november 2018 - 10 september 2019

Innehåll G Suite grund

Verklighetsanpassad utbildning
Grundkursen vänder sig till alla som ska använda G Suite i sitt dagliga arbete. Efter utbildningen är deltagarna redo att börja arbeta i G Suite och har kunskap om hur alla produktivitetsverktyg fungerar. Vi lär ut grunderna i G Suite genom övningar där deltagarna bland annat lär sig att skicka, bekräfta eller avböja mötesinbjudningar. Vi arbetar online med programmen via deltagarnas eget Googlekonto och lär oss att använda G Suite i både datorn och mobiltelefonen. Deltagarna får praktiska kunskaper i Gmail och hur de kan utforma sitt eget mailkonto efter personliga behov för att passa just deras egna effektivitetskrav. På samma sätt går vi igenom Kontakter, Kalender, Hangout, Drive och webbläsaren Chrome.

Kom igång snabbt med Google dokument
Kursdeltagarna lär sig att arbeta effektivt med programmen i Google Dokument – ordbehandling, kalkylark och presentationer. Det innefattar hur man skapar, publicerar och arbetar i gemensamma dokument som vi tillsammans redigerar online. De får också lära sig likheterna och skillnaderna med Microsoft Office och G Suite samt hur de kan använda och integrera dokument från Microsoft Word, Excel och Powerpoint.

Innefattar en introduktion i G Suite och grunderna i:

• Gmail
• Kontakter
• Kalender
• Dokument, Kalkylark & Presentationer
• Drive
• Chrome
• Smartphones och G Suite
• Tips & Tricks
default
Online Partner använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Online Partner. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Online Partner samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.