Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Adminutbildning - G Suite

Arrangör
Online Partner
Plats
Onlineutbildning
Datum
8 november 2018 - 28 augusti 2019

Administratörsutbildning för G Suite

G Suite är en stor och växande programvaruplattform. Rätt använd ger den oanade möjligheter att utveckla verksamheten och minska kostnader. Våra utbildningar är en viktig del för att uppnå maximal nytta av G Suite och finns för både användare och administratörer.

Enkelt och intuitivt administratörsgränssnitt
Administratörsutbildningen vänder sig till dig som har ansvar för att administrera G Suite på företaget. Det krävs inga djupa förkunskaper i IT eftersom administrationen är enkel och intuitiv. Du får lära dig att lägga upp, konfigurera och ta bort användare samt administrera lösenord. De flesta användare behöver kanske bara tillgång till e-post, kontakter, kalendrar och dokument, medan andra har rätt att t ex publicera blogginlägg eller uppdatera webbplatsen. Du får även en introduktion till G Suite Marketplace och får lära dig att administrera tredjepartsappar samt hur man ger rätt användare åtkomst till rätt G Suite. Vi går även igenom hur man konfigurerar datorer och skräddarsyr användarupplevelsen för enskilda användare och arbetsgrupper.

Du får lära dig att:
Dela ut appar och inställningar
Specificera en startwebbsida för alla användare eller grupper
Spärra hemsidor, t ex Facebook
Inventariehantering; vilka enheter används, vilka är på service
Spärra datorer som är stulna eller har kommit bort
Plocka ut serienummer och MAC-adresser
Dela ut Wifi-inställningar och lösenord
Låsa och spärra funktioner

Kontakta oss idag!
Vill du veta mer om G Suite? Du når oss på info@onlinepartner.se eller tel: 08-636 53 10.
default
Online Partner använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Online Partner. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Online Partner samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.