Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
8 november 2021
Tid
17:00 - 18:30

Seminarium - Att starta företag inom livsmedel och restaurangbranschen

Informationsträffen är på arabiska.

Välkommen till vårat digitala seminarium där vi kommer ge tips och råd till dig om funderar på att starta företag inom livsmedel- och restaurangbranschen.

Vi kommer bland annat gå igenom:
- Import av livsmedel
- Vad gäller om jag vill starta restaurang, livsmedelstillstånd m.m
- Mobil restaurangverksamhet (foodtruck)
- Catering

Informationskvällen är kostnadsfri.

Kursföreläsare:
Yasmin Qais Albazaz, miljöinspektör, Eskilstuna kommun 
Mahfouz Hebrawi, rådgivare, NyföretagarCentrum

Anmäl dig senast 5 november 2021.
Anmälan bindande.

Träffen sker digitalt via ZOOM.

 

nfcneutral.pngregionsormland.pngeulogocrgb.png

 

Många branscher, däribland besöksnäringen, kulturella och kreativa näringar, handel samt andra tjänstenäringar har drabbats hårt av pandemin. Nu kan dessa och andra branscher kostnadsfritt få stöd och rådgivning via Nyföretagarcentrum i Sörmland och Stua. Från 1 juni 2021 och cirka 2,5 år framåt driver Region Sörmland, Stua och Nyföretagarcentrum i Sörmland en insats via medel från React, Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Sörmland.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Seminarium - Att starta företag inom livsmedel och restaurangbranchen 8 november
5 nov 2021 (23:59)
0
NyföretagarCentrum Eskilstuna använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av NyföretagarCentrum Eskilstuna. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, NyföretagarCentrum Eskilstuna samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.