Invajo - Events tool

Samhällsansvarseminarium

Clarion Hotel Wisby
Strandgatan 6, Visby
Visa på karta
3 juli 2018
17:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Novamedia Sverige AB
Boka/OSA
Plats
Clarion Hotel Wisby
Datum
3 juli 2018
Tid
17:00 - 19:00

Överlever företag utan att ta ett bredare samhällsansvar?

Konsumenter blir allt mer medvetna och vill i allt högre utsträckning förknippa sig med företag som visar på ett bredare ansvarstagande i samhällsfrågor. De kan snabbt informera sig om företaget är ett som de vill identifiera sig eller sympatisera med.

Arbetstagare väljer i ökande grad arbetsgivare med utgångspunkt i vad företaget står för och det ansvar det tar i samhället, snarare än hur det presterar. Fler stora investerare kräver också att publika och privata bolag inte bara fokuserar på finansiella resultat, men också visa hur de bidrar positivt till samhället för att vara framgångsrika över tid.

Att grunda verksamheten i ett större syfte och en bredare samhällsroll i konkurrensen om kräsna kunder tycks vara en fördel i kampen om kunder, talanger och kapital.

För att diskutera frågan har vi en panel bestående av flera spännande näringslivsprofiler. Panelen består av

- Lotta Lyrå, Koncernchef Clas Ohlsson 
- Anna Ryott, vice VD Norrsken
- Klas Tikkanen, Partner Nordic Capital 
- Annelie Barkelund, Corporate Communications and Sustainability Manager Nestlé
- Katarina Graffman, expert konsumentbeteenden

Samtalet leds av Mia Odabas, civilekonom med lång erfarenhet av ekonomijournalistik. 

Varmt välkommen till ett seminarium, inklusive mingel, där vi diskuterar om företag kan överleva utan att ta ett bredare samhällsansvar.

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Samhällsansvar
3 juli 2018 (16:00)
0
Novamedia använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Novamedia. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Novamedia samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.