Invajo - Events tool Skapa event gratis

Lära med berättande

Forumsalen Campus
Campus Skellefteå, Skellefteå
Visa på karta
14 - 15 februari 2019
10:00 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern
Boka/OSA
Plats
Forumsalen Campus
Datum
14 - 15 februari 2019
Tid
10:00 - 13:00

Välkommen till en konferens om berättande som en pedagogisk resurs

Kan berättande vara ett sätt att nå kunskapsmålen? Ja, om det integreras som pedagogisk metod i utbildningen. Berättande öppnar nya möjligheter till ett bättre lärande och en starkare ”tillsammanskänsla” oavsett ämnesområde eller utbildningsnivå.

Vill du bli en bättre pedagog? Utöka din toolbox? Integrera nya metoder i undervisningen? Konferensen vänder sig till dig som arbetar med lärande, oavsett utbildningsområde, ämne eller nivå. Grundskola, gymnasium, SFI, folkhögskola, kursverksamhet... konferenstemat är aktuellt på en generell nivå.

Dag 1 pratar vi om varför kreativitet och berättande är en viktig del i lärandet. Du får vetenskapliga motiv och legitimitet – ett fundament att bygga vidare på i din roll som pedagog.

Dag 2 blir ett ”caserace” där du får ta del av konkreta exempel som ger dig tips, inspiration och lust till ett kreativt lärande med berättande.

 

FAKTA:

Deltagaravgift: 995 kr exkl moms. Då ingår program samt 1 lunch (avslutningsdagen), 2 fika och konferensmiddag dag 1 (inkl alkoholfri måltidsdryck, möjlighet att köpa vin och anan dryck.) Övrig kost, resor och logi bekostas av deltagaren själv.

Bokning och betalning: Scrolla ner och gör din bokning direkt här. Deltagaravgiften faktureras.

Prisvärt boende! Under fliken Resa och bo får du tips på prisvärt boende och om hur du kan resa till Skellefteå.

Konferensen arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern i samverkan med Näringslivskontoret, Skellefteå kommun, samt Umeå universitet, Institutionen för kultur- och medievetenskaper.


Välkommen till ett coolt och händelserikt Skellefteå! 

Det händer mycket annat spännande i Skellefteå i anslutning till konferensen. Som exempelvis Skandinaviska mästerskapen i vinter-sim. Där finns även möjligheten att vara med och tävla i isvaks-poesi! vintersim.se » 

Västerbottensteaterns UngHästen bjuder 14-16 februari  in till Impromello – deras egen mycket skruvade, roliga och fantastiskt uppskattade version av schlagertävling. 

Skellefteå Pride pågår 11-17 februari, med Prideparad lördag 16 februari. Planeringen av Skellefteå Pride kan följas här »

Information om Skellefteå som besöksmål finns på Visit Skellefteå »

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Lära med berättande – konferensanmälan
1 feb 2019 (23:59)
0
Västerbottensteatern använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västerbottensteatern. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västerbottensteatern samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.