Invajo - Events tool

LÄRA MED BERÄTTANDE 2021

Online
10 - 11 februari 2021
Arrangör
Nordiskt Berättarcentrum
Boka/OSA

LÄRA MED BERÄTTANDE

Fortbildning för alla pedagoger

Digitala fortbildningsdagar om berättande som pedagogisk metod 

Vi följer upp den succé som Lära med berättande har blivit bland de som deltagit de två första åren. Med genomgående höga betyg från våra deltagare har känner vi oss styrkta att sätta samman ytterligare ett paket med fortbildning där berättandet står i pedagogiskt fokus. Med anledning av den speciella situation vi just nu befinner oss i så kommer Lära med berättande 2021 att genomföras digitalt.

Programmet bjuder på inspirerande föreläsningar, goda exempel, praktiska workshops och idéskapande möten med andra lärare, pedagoger och utbildare. Ni möter nordisk expertis med perspektiv från universitet, klassrumsgolv och berättarvärld – teori och praktik i samspel. 

Lära med berättande 2021 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå. 

Mer information om fortbildningen finns under flikarna Program och  Medverkande

Deltagaravgift:
Dag 1: 695 kr (föreläsningar och dialog)
Dag 2: 595 kr (workshop)
Paket dag 1 & 2: 995 kr

Deltagaravgiften faktureras efter fortbildningsdagarnas genomförande.

Avbokning senast 8/2: Vill du avboka ditt deltagande måste deta göras senast 8/2, vid senare avbokning kommer deltagaravgift att faktureras.

Plats: Anmälda deltagare kommer att få en direktlänk till mötet och annan praktisk information via mail någon dag innan fortbildningsdagarna.
Dagen inleds med 30 minuter för teknisk uppkoppling och möjlighet för alla att "landa i" mötet på ett bekvämt sätt. 

Lära med berättande arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tips för bokning

  • Om du anmäler deltagare och inte själv ska delta – kom ihåg att klicka i rutan att du bokar åt andra.
  • Fältet om kostönskemål måste fyllas. Har du inga specifika krav pga exempelvis allergi – sätt bara ett streck eller skriv Nej.
Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Västerbottensteatern använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västerbottensteatern. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västerbottensteatern samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.