Invajo - Events tool

LÄRA MED BERÄTTANDE 2021

Online
10 - 11 februari 2021
10:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Nordiskt Berättarcentrum
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
10 - 11 februari 2021
Tid
10:00 - 16:00

Fortbildning för alla pedagoger

LÄRA MED BERÄTTANDE

Digitala fortbildningsdagar om berättande som pedagogisk metod 

Med anledning av den speciella situation vi just nu befinner oss i så kommer Lära med berättande att genomföras digitalt. Utveckling av ett uppdaterat program pågår och vi kommer snart att publicera en ny version. Men i princip ligger det ursprungliga programmet som grund även för den digitala versionen.

Vi följer upp den succé som Lära med berättande har blivit bland de som deltagit de två första åren. Med genomgående höga betyg från våra deltagare har känner vi oss styrkta att sätta samman ytterligare ett paket med fortbildning där berättandet står i pedagogiskt fokus.

Inspirerande föreläsningar, goda exempel, praktiska workshops och idéskapande möten med andra lärare, pedagoger och utbildare. Ni möter nordisk expertis med perspektiv från universitet, klassrumsgolv och berättarvärld – teori och praktik i samspel. 

Lära med berättande 2021 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå. 

Mer information om fortbildningen finns under flikarna Program och  Medverkande

OBS! På grund av de restriktioner som gäller är antalet deltagarplatser begränsat till 100.

Deltagaravgift: Mer information kommer.

Plats: Online - mer information kommer.

Lära med berättande arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tips för bokning

  • Om du anmäler deltagare och inte själv ska delta – kom ihåg att klicka i rutan att du bokar åt andra.
  • Kom ihåg att bekräfta din bokning via det bekräftelsemejl du får. 
  • Fältet om kostönskemål måste fyllas. Har du inga specifika krav pga exempelvis allergi – sätt bara ett streck eller skriv Nej.
Bokning
Antal
Lära med berättande – konferensanmälan
0
Västerbottensteatern använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västerbottensteatern. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västerbottensteatern samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.