Invajo - Events tool

Kottabergsprojektet Gyttorp/Nora

Online
9 februari 2021
10:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Nora kommun & BikeinBergslagen
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
9 februari 2021
Tid
10:00 - 12:00
Bifogade dokument (1)

Kan man tjäna pengar på ett hygge medan träden växer upp?

Den frågan har utretts i Kottabergsprojektet som beskriver en etableringsmodell för hållbar naturturism. Förstudien handlade om att utreda möjligheterna att anlägga cykelleder, eller så kallade flowtrails, på ett hygge. Välkommen till ett digitalt seminarium där vi tar upp allt ifrån avtalsmodeller till fågelskydd. Det blir konkreta resultat och inspirerande lärdomar. 

I studion finns Nora kommun och BikeinBergslagen, men du kommer även att få lyssna på och ställa frågor till markägare, grävmaskinist och finansiärer. De är med live. Du kommer att få lära dig mer om avtalsmodeller för ersättning till markägare, nya affärsmodeller och hur det är tänkt att fungera med intäkter från trailpass samt hur driften i området kan läggas upp. Vi redovisar också resultat från en alldeles färsk nationell studie om naturturism och skogsbruk som BikeinBergslagen gjort på uppdrag av Jordbruksverket. 

Seminariet riktar sig till dig som har ett intresse för naturturism och skogsbruk och vill utveckla din verksamhet kopplat till cykling. Välkommen att boka plats till en innehållsrik förmiddag! Du får gärna dela vår inbjudan i ditt nätverk.

Seminariet är kostnadsfritt.

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Kottabergsprojektet Gyttorp/Nora
3 feb 2021 (20:00)
0
Sweden by Bike AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sweden by Bike AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sweden by Bike AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.