Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
29 februari 2020
Tid
13:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Stjärnor, planeter och utomjordingar

 

Förra året fick upptäckten av planeter i andra solsystem Nobelpriset – och därför vill vi nu höra allt om hur vårt universum ser ut – och om det kan finnas liv där ute? Rymdforskarna Carina Persson, Marie Rådbo och Eric Stempels ger alla svar. 


Panelsamtalet riktar sig till ungdomar från 13 år.  

Välkommen!

För att få en plats till programmet krävs en biljett. I priset ingår entrékostnaden till museet, visa din bokningsbekräftelse i entrén.

Har man ett årskort till museet eller är 18 år och under kommer man självklart in gratis men bokning krävs. 

 

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

 

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.