Invajo - Events tool
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
1 mars 2020
Tid
14:00 - 15:00

Samtal om Godot

 

Två vagabonder i kubb, ett träd och en sten. Ingenting händer två gånger. Och en lång väntan på ingenting. En av teaterhistoriens mest absurda och samtidigt mest älskade pjäser, I väntan på Godot av Nobelpristagaren Samuel Beckett, spelas just nu på Dramatens Lilla scen.

Ta chansen att fördjupa dig i pjäsen tillsammans med Johan Ulvesson och Torkel Persson från ensemblen samt regissören Karl Dunér. Samtalet leds av dramaturgen och journalisten Anneli Dufva.

För att få en plats till programmet krävs en biljett. I priset ingår entrékostnaden till museet, visa din bokningsbekräftelse i entrén.

Har man ett årskort till museet eller är 18 år och under kommer man självklart in gratis men bokning krävs. 

 

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Vuxen
29 feb 2020 (23:59)
130.00 SEK
0
Under 19 år
29 feb 2020 (23:59)
0.00 SEK
0
Studerande eller pensionärer
29 feb 2020 (23:59)
90.00 SEK
0
Årskort till Nobel Prize Museum
29 feb 2020 (23:59)
0.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.