Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Riksbanken
Datum
14 oktober 2019
Tid
17:30 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Samtal om årets ekonomipris på Riksbanken

 

Alfred Nobel var inte bara uppfinnare, han var också företagsledare och entreprenör. Sedan 1969 har Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne delats ut för att visa att ekonomi spelar roll i Nobels vision om att vetenskap och bildning förbättrar världen. Pristagarna har under åren hyllats och kritiserats i en livaktig debatt som gör varje nytt tillkännagivande till en höjdpunkt för den samhällsintresserade.Vi välkomnar alla till Riksbanken för en kväll där en ledamot från ekonomipriskommittén presenterar årets pristagare i samtal med vice riksbankschef Henry Ohlsson.

När: 14 oktober, dörrarna öppnas kl. 17.30, programstart 18.00.
Var: Riksbanken, Brunkebergstorg 11.

Varmt välkommen!

OBS! Medtag ID-kort för säkerhetskontroll. På grund av att Riksbanken är en säkerhetsklassad byggnad krävs det att alla gäster skriver in sitter personnummer vid bokning. 

 

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.