Invajo - Events tool
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
11 oktober 2019
Tid
18:00 - 19:00

Nyfiken på Nedrustning

 

Alfred Nobel skrev i sitt testamente att fredspriset skulle gå till personer som arbetat för ”afskaffande eller minskning af stående armeer”. Under åren har många personer och organisationer belönats för nedrustningsarbete, och senast i raden är ICAN (International Campaign for the Abolishment of Nuclear Weapons).

Vi är stolta att kunna välkomna ICAN:s generalsekreterare Beatrice Fihn, som tog emot priset i Oslo den 10 december 2017. Hon kommer berätta om ICAN:s arbete i ett samtal med Carin Klaesson.

Programstart kl. 18.00

Begränsat antal sittplatser till samtalet, boka plats.

Varmt välkommen!

 

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet. 

 

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nyfiken på Nedrustning
10 okt 2019 (23:59)
0
Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.