Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
22 februari 2019
Tid
18:00 - 19:00

Nyfiken på gravitationsvågor

 

Upptäckten av gravitationsvågorna är en av de största vetenskapliga upptäckterna sedan Galileos tid. I och med dem har vi fått ett helt nytt sätt att studera universum och vi är bara i början av en ny och spännande utveckling. Kom och lyssna på Maria Gunther, vetenskapsjournalist på DN och Christian Forssén, teoretisk fysiker från Chalmers i ett samtal som har allt: laser, svarta hål, Einstein och universum.

17.00–20.00. AW och fri entré

18.00-19.00 Samtal Nyfiken på gravitationsvågor

Begränsat antal sittplatser, boka plats.

Varmt välkommen!

Under våren håller Nobel Prize Museum en serie samtal där vi vill uppmärksamma hur vetenskap gör skillnad i människors liv. Det gör vi genom att be människor med en personlig koppling till ämnet prata med en expert. 

 

Foto 1: Erik Nordblad.

Foto 2: Sabina Johansson, Chalmers.

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.