Invajo - Events tool
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
31 januari 2020
Tid
18:00 - 19:00

Nyfiken på framsteg

 

I utställningen Mänsklighetens största nytta lyfter vi fram upptäckter och insatser som förbättrat människors liv under det senaste århundradet, från konstgödsel till Röda korset. Runtomkring oss hör vi samtidigt berättelser om världens tillstånd som skrämmer och oroar. När vi nu går in i 2020-talet frågar vi oss om tillståndet i världen verkligen är så mörkt som det verkar, och om vi vågar hoppas på fortsatta framsteg i framtiden?

För att få svar har vi bjudit in författaren och debattören Johan Norberg, som bland annat skrivit boken Framsteg: Tio skäl att se fram emot framtiden (Volante), till ett samtal om världens utveckling, mänsklighetens utmaningar och anledningar att känna viss optimism inför det kommande decenniet.

Moderator är historikern Gustav Källstrand, programredaktör på Nobelprismuseet.

Efter samtalet sker boksignering.

Fri entré till museet kl. 17.00
Programstart kl. 18.00 

Varmt välkommen!

Varje fredag har Nobel Prize Museum afterwork, med fri entré kl. 17.00 - 20.00. Vi har även happy hour mellan 17.00 – 19.30 och serverar cava för 55 kr/glas. Givetvis har vi även smarriga alkoholfria alternativ. Under våren håller Nobel Prize Museum en serie samtal där vi vill uppmärksamma hur vetenskap gör skillnad i människors liv. Det gör vi genom att be människor med en personlig koppling till ämnet prata med en expert.

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nyfiken på framsteg
30 jan 2020 (23:59)
0
Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.