Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
10 maj 2019
Tid
18:00 - 19:00

Nyfiken på Alva Myrdal

 

Under ett halvt århundrade var Alva Myrdal en viktig figur i samhällstänkandet både i Sverige och internationellt. 1982 mottog hon Nobels fredspris för sitt arbete inom FN för nedrustning. Yvonne Hirdman har skrivit biografin Det tänkande hjärtat om Alva Myrdal. I ett samtal med historikern och Nobelexperten Gustav Källstrand, får publiken komma nära den välkända fredspristagaren.

Begränsat antal sittplatser till samtalet, boka plats.

Varje fredag har Nobel Prize Museum afterwork, med fri entré kl. 17.00 - 20.00. Vi har även happy hour mellan 17.00 – 19.30 och serverar cava för 50 kr/glas. Givetvis har vi även smarriga alkoholfria alternativ.

Fri entré till museet kl. 17.00

Programstart kl. 18.00 

Varmt välkommen!

Under våren håller Nobel Prize Museum en serie samtal där vi vill uppmärksamma hur vetenskap gör skillnad i människors liv. Det gör vi genom att be människor med en personlig koppling till ämnet prata med en expert.

 

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.