Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
20 september 2019
Tid
18:00 - 19:00

Nyfiken på Alfred Nobel

 

Uppfinnare, poet, fredsvän och donator - Alfred Nobel hade många sidor. Den Augustprisbelönade författaren och journalisten Ingrid Carlberg har i flera år studerat arkivmaterial efter Nobel och hennes nya biografi Nobel: Den gåtfulle Alfred, hans värld och hans pris är den mest heltäckande bok om Nobel som skrivits. Ingrid har haft mycket kontakt med oss på museet och vi vet att den kommer göra sensation som det nya standardverket om Nobelprisets skapare. I ett samtal med med Nobel Prize Museums tidigare chef, vetenskapshistorikern Olov Amelin, kommer vi få höra allt om hur arbetet med att kartlägga den gåtfulle Alfred Nobel.

Begränsat antal sittplatser till samtalet, boka plats. Det finns ingen väntelista till detta evenemang, vid fullbokning har man möjlighet att stå brevid och lyssna. 

Fri entré till museet kl. 17.00
Programstart kl. 18.00 

Varmt välkommen!

Varje fredag har Nobel Prize Museum afterwork, med fri entré kl. 17.00 - 20.00. Vi har även happy hour mellan 17.00 – 19.30 och serverar cava för 50 kr/glas. Givetvis har vi även smarriga alkoholfria alternativ. Under hösten håller Nobel Prize Museum en serie samtal där vi vill uppmärksamma hur vetenskap gör skillnad i människors liv. Det gör vi genom att be människor med en personlig koppling till ämnet prata med en expert.


Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.