Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
29 november 2019
Tid
18:00 - 19:30

Nyfiken på årets Nobelpris

 

Årets Nobelpris rör sig från cellernas inre till universums form, från batterier till forskning om fattigdom och arbete för demokratisering i Etiopien. Plus två litteraturpris! Den 10 december är det dags för pristagarna att få sina medaljer, och vad passar bättre som uppladdning inför TV-festen än att komma till Nobel Prize Museum och få en genomgång av samtliga årets Nobelpris?

En som verkligen behöver denna genomgång är vår moderator Gustav Källstrand som ska kommentera Nobelfesten. Till sin hjälp har han en panel som består av Maria Gunther (Dagens Nyheter), Alexander Norén (SVT), Yukiko Duke (Svenska Dagbladet) och Mimmi Söderberg Kovacs (Folke Bernadotteakademin).

Fri entré till museet kl. 17.00
Programstart kl. 18.00 

Varmt välkommen!

Varje fredag har Nobel Prize Museum afterwork, med fri entré kl. 17.00 - 20.00. Vi har även happy hour mellan 17.00 – 19.30 och serverar cava för 55 kr/glas. Givetvis har vi även smarriga alkoholfria alternativ. Specialerbjudande för kvällen: Liten chark- och osttallrik med charkuterier från Undersåkers chark i Åre och ett glas cava för 125 kr.

Under hösten håller Nobel Prize Museum en serie samtal där vi vill uppmärksamma hur vetenskap gör skillnad i människors liv. Det gör vi genom att be människor med en personlig koppling till ämnet prata med en expert.

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.