Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
8 mars 2019
Tid
17:00 - 20:00

Internationella Kvinnodagen på Nobel Prize Museum

Kom till Nobel Prize Museum på Internationella Kvinnodagen för en kväll med humoristisk vetenskapsteater, en visning med fokus på kvinnor som fått Nobelpriset och ett samtal om hur vi jobbar framåt för en ökad jämställdhet och mångfald.

Varje fredag har Nobel Prize Museum afterwork, med fri entré kl. 17.00-20.00. Fredag 8 mars uppmärksammar vi Internationella Kvinnodagen med en temakväll om Nobelpris och jämställdhet med fri entré. Programmet på scenen pågår mellan 18.00-19.15 men både innan och efter har du möjlighet att gå på en guidad visning med fokus på kvinnor som fått Nobelpriset. 

Kvällens program:

17.00 Dörrarna öppnas med fri entré
17.15 Visning: En guidad tur i museet med fokus på kvinnliga Nobelpristagare
18.00 Teater: Skandal - ett explosivt sång-och-dansdrama om historien kring de kvinnliga Nobelpristagarna i fysik, kemi och medicin. Besatta Teatern gestaltar med humor och musik utmaningarna som historiens vetenskapskvinnor mött
18.50 Samtal: Professor Thomas Perlmann, sekreterare i Nobelförsamlingen vid Karolinska institutet samtalar med Annika Hedås Falk, utbildningschef på Nobel Prize Museum om hur utvecklingen för en ökad jämställdhet ser ut, såväl inom den akademiska världen som när det gäller att välja ut framtida Nobelpristagare
19.15  Visning: En guidad tur i museet med fokus på kvinnliga Nobelpristagare

Begränsat antal sittplatser till teatern och samtalet, boka plats.

Mellan 17.00-18.00 har vi happy hour och serverar cava för 50 kr/glas. Givetvis har vi smarriga alkoholfria alternativ.

Varmt välkommen!

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.