Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
26 mars 2019
Tid
18:00 - 19:00

Forskarpanel om en hållbar framtid

 

Vår påverkan på miljön gör att världen omkring oss kommer att förändras de kommande decennierna - och vi kommer behöva förändras med den. Den 26 mars träffar Fritte Fritzson (känd från podden Allt du velat veta) en forskarpanel som svarar på hans och era frågor om vilka utmaningar vi står inför - och vilka nya verktyg forskningen kan ge oss för att vända riskerna till möjligheter.
 
I panelen: Amelie Lindgren, Bolin Centre for Climate Research vid Stockholms universitet, Anna Jansson, Sveriges lantbruksuniversitet, Ulrika Palme, Chalmers och Henrik Österblom, Stockholm Resilience Centre vid Stockholms Universitet.  


När: 26 mars, klockan 18.00, insläpp från 17.30.
Var: Nobel Prize Museum vid Stortorget i Gamla stan
Hur: Fri entré, boka biljett för sittplats. Drop-in för ståplats.

Varmt välkommen!

 
Forskarpanelen är en smygstart till Nobel Prize Museums Green Week – en vecka då vi sätter en hållbar utveckling i centrum. Läs mer på vår hemsida

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.