Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Prize Museum
Plats
Nobel Prize Museum
Datum
10 december 2019
Tid
15:00 - 15:30

Blommorna på prisutdelningen

 

Ögonblicket när Nobelpristagarna tar emot sina medaljer ur kungens hand i Konserthuset är det mest högtidliga under hela Nobelveckan. Scenen skulle inte vara densamma utan de blomsterarrangemang som ramar in och förhöjer tillfället. Blommorna är dessutom en gåva från San Remo, staden där Nobel levde sina sista år.

På Nobeldagen har du chansen att höra Helén Magnusson, chefsfloristen på Hässelby Blommor som har jobbat med prisutdelningen i 19 år, berätta om hur arbetet med att skapa blomsterprakten går till – från idé till de intensiva timmarna då 25,000 blommor ska placeras på Konserthusets scen.

 

Den 10 december är en högtidsdag – då sker prisutdelningarna av årets Nobelpris. Det vill vi givetvis fira med så många som möjligt och bjuder därför in till en heldag på museet. Klicka här för att se alla aktiviteter.

 

Vid bokning av biljett godkänner du att Nobel Prize Museum kan komma att fotografera publiken vid evenemanget för användning i marknadsföring av museets verksamhet.

Jag vill ta emot Nobel Prize Museums nyhetsbrev!

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.