Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Vår diabetes

Arrangör
Nobel Center
Plats
Nobelmuseet
Datum
23 mars 2018
Tid
18:00 - 19:00

Vår diabetes

Nobel Center c/o presenterar ett samtal mellan Peter Jihde, Karin Jihde och Viveca Gyberg.

Hur påverkar diabetes en människas liv? Vad händer med dig som är anhörig?

Tack vare upptäckten av insulin, som belönades med Nobelpriset 1923, kan diabetes behandlas. Sedan dess har stora framsteg gjorts, men diabetes är fortfarande en allvarlig sjukdom för nästan en halv miljon människor i Sverige – och deras anhöriga. Hur är det att leva med diabetes idag, och vad vi kan hoppas på från forskningen i framtiden? Peter och Karin Jihde har i boken Vår diabetes berättat om hur det är att leva med diabetes, som sjuk och som anhörig. Viveca Gyberg, forskare på Karolinska institutet, har forskat om hur diabetes kan förebyggas.

Kom och var med och lyssna. Efter samtalet signerar Peter och Karin böcker. 

Fri entré. Begränsat antal sittplatser, boka plats. Ståplatser, för att lyssna, i mån av plats.

Varmt välkommen!

 

Under våren håller Nobel Center c/o en serie samtal där vi vill uppmärksamma hur vetenskap gör skillnad i människors liv. Det gör vi genom att be människor med en personlig koppling till ämnet prata med en expert. Samtalen arrangeras i samband med After Work på Nobelmuseet.

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.