Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Center
Plats
Riksbanken
Datum
8 oktober 2018
Tid
17:30 - 19:00

Samtal om årets ekonomipris på Riksbanken

Den 8 oktober äger ett jubileumssamtal rum på Sveriges riksbank om årets pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne.

I år firar Riksbanken 350 år som centralbank och det är 50 år sedan ekonomipriset instiftades i samband med Riksbankens 300-årsjubileum. Detta uppmärksammar Riksbanken i samarbete med Nobel Center med ett samtal om årets pris.

Priset delas ut varje år av Kungliga Vetenskapsakademien till den eller de personer som utfört ett arbete av framstående betydelse inom ekonomisk vetenskap.

När: 8 oktober, dörrarna öppnas kl. 17.30, programstart 18.00

Var: Riksbanken, Brunkebergstorg 11

OBS! Medtag ID-kort för säkerhetskontroll. 

Inbjudan gäller för 1 person. Begränsat antal platser. OSA senast 4 oktober genom att boka plats nedan.


Varmt välkommen!

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.