Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nobel Center
Plats
Nobelmuseet
Datum
10 december 2018
Tid
17:00 - 18:00

Allmänna förklaringen om mänskliga rättigheter 70 år - framgångar och bakslag

 

Med anledning av 70-årsjubileet av FN:s deklaration av mänskliga rättigheter hålls en föreläsning på temat Mänskliga rättigheter i en föränderlig tid med Gustaf Lind, ambassadör och chef för UD:s enhet för folkrätt, mänskliga rättigheter och traktaträtt (FMR).

Han har tidigare varit bland annat arktisambassadör och statssekreterare för utrikes- och EU-frågor i Statsrådsberedningen. Han har även tjänstgjort som statssekreterare för migrationsfrågor på Justitiedepartementet. Gustaf Lind är doktor i folkrätt och har tjänstgjort på Stockholms universitet och på Försvarshögskolan.

Fri entré. Begränsat antal sittplatser, boka plats. Ståplatser, för att lyssna, i mån av plats.

Varmt välkommen!

 

Den 10 december är en högtidsdag – då sker prisutdelningarna av årets Nobelpris. Det vill vi givetvis fira med så många som möjligt och bjuder därför in till en heldag på museet. Klicka här för att se hela programmet för dagen. 

Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.