Invajo - Events tool
Plats
Nobelmuseet
Datum
1 maj 2018
Tid
18:00 - 19:00

Creating Music with a Nobel Laureate

Grammy nominated Stacey Kent and Jim Tomlinson on their collaboration with Kazuo Ishiguro.

Vad krävs för att en författare och en musiker ska hitta varandra när de skapar sånger tillsammans? Hur kan de påverka och utveckla varandras uttryckssätt?

Kazuo Ishiguro tilldelades Nobelpriset i litteratur 2017. Förutom sina romaner har Kazuo Ishiguro skrivit texter till den amerikanska jazzsångerskan Stacey Kents album, Breakfast on the Morning Tram, The Changing Lights och I Know I Dream, och till musikern Jim Tomlinsons kompositioner.

Stacey Kent och Jim Tomlinson berättar om sitt samarbete med Kazuo Ishiguro.

Samtalet hålls på engelska.

Fri entré. Begränsat antal sittplatser, boka plats. 
Passa på att ta ett glas i Bistro Nobel innan programmet.

Varmt välkommen!

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Creating Music with a Nobel Prize Laureate
1 maj 2018 (12:59)
0
Stiftelsen Nobel Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Nobel Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Nobel Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.