Invajo - Events tool

#niklas3.0 - 21/4

No 18 Office lounge
Birger Jarlsgatan 18, Stockholm
Visa på karta
21 - 22 april 2018
18:30 - 05:00
Lägg i kalender
Arrangör
Niklas Åström
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
No 18 Office lounge
Datum
21 - 22 april 2018
Tid
18:30 - 05:00
Klädsel
Dressat

Time to celebrate!

Hej Kära vänner!

Det har alltså blivit dags för mig att bli 30, men framförallt för oss att fira! 
30 år låter ju som ganska mycket, sjukt egentligen. I synnerhet eftersom att jag fortfarande lever som att jag vore tonåring. Något jag verkligen planerar att fortsätta med, livet ska ju vara roligt liksom, och det har det verkligen varit såhär långt. Mycket tack vare alla er som jag nu vill bjuda in till den här kvällen. 

Lämpligt nog fyller jag år på en lördag, den 21a april, och då jävlar. Jag har ju stått värd för ett par kvällar under mitt liv och jag lovar att jag ska göra allt för att det här ska bli den allra bästa. 

Vi kommer att hålla till på No 18 office lounge på Birger jarlsgatan 18, det kommer under kvällen bjudas på mat och och dryck från både bar och badkar. Det kommer spelas musik i diverse former och kanske sägas ngt kul.

Till min hjälp när det gäller kvällen har jag min side-kick Fredric Gustafsson. Om det är någon som vill flika in i programmet så är Freddie er väg in. Ni kontaktar honom  i så fall på fredric@konceptochevent.se.

När klockan blir 01 klappar vi igen kalaset på No 18, men tro inte att ni får gå hem redan då. Då väntar det en buss som tar oss till Café Opera och deras 05-bakficka END som är abonnerat fram till 02:30 för oss. 

 

Info och Tider

  • Birger Jarlsgatan 18
  • 18:30-01:00
  • 01:00- END (Café Opera)
  • Dressat
  • Det bjuds på mat och dryck

 

Anmäl er genom att fylla i formuläret nedan med möjlighet att lägga till respektive. När ni anmält er kommer ni få ett mail där ni klickar på en bekräftelslänk. Därefter får ni er bekräftelse. Därefter kommer eventuell ytterligare info att komma direkt till er mail. 

 

Jag ser otroligt mycket fram emot den här dagen och hoppas få dela den med just dig! 

Välkommen!