Invajo - Events tool
Arrangör
Nercia och Östsvenska Handelskammaren
Plats
Kammarforum
Datum
18 januari 2019
Tid
07:30 - 09:00

Marknadsföringens nya möjligheter

De senaste fem åren har förutsättningarna för marknadsföring förändrats mer än på 50 år tidigare. Dagens marknadsföring ger dig nya möjligheter att nå fram med rätt budskap till den målgrupp du vill nå. Vi bjuder på en inspirationsföreläsning med Erik Stenbeck om marknadsföringens nya möjligheter, ett smakprov från vår utbildning Diplomerad marknadsekonom. En utbildning som sker parallellt med ditt ordinarie arbete och riktar sig till dig som vill ta ett kliv framåt i din utveckling och karriär.

Läs mer om utbildningen här: https://nercia.se/utbildning/diplomerad-marknadsekonom/

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!
 

Om Erik Stenbeck
 
Erik Stenbeck är 49 år och har en bakgrund som projektledare, delägare och vd på reklambyråer. De senaste åren har han jobbat som kommunikations- och marknadschef på EEL med ansvar för varumärkena Elon och Elkedjan. Erik är en av Nercias utbildare med marknadsföring, varumärkesstrategi och kampanjplanering som specialitet.

Arrangör


nercia.png

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Coffee by Nercia
17 jan 2019 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.