Invajo - Events tool

Test av fältlösning för SkötselDOS – så gick det!

Online
16 november 2021
08:30 - 09:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Lägg i kalender
Arrangör
Naturvardsverket
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
16 november 2021
Tid
08:30 - 09:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Frukostwebbinarium: Test av fältlösning för SkötselDOS – så gick det!

Nytt datum: Webbinariet är flyttat till den 16 november.

Hur gick det när fyra förvaltare av skyddade områden fick ta med sig kontoret ut i fält? Välkomna till ett frukostwebbinarium där vi presenterar resultatet!  

Fyra länsstyrelser (Kalmar, Kronoberg, Norrbotten och Stockholm) kommer ha testat en mobil fältapplikation, Collector, för att se hur den kan användas för att lägga till, uppdatera och läsa information om anordningar, leder och åtgärder. Ta del av resultatet som också kommer ligga till grund för beslut hur och om vi ska sjösätta en fältlösning i praktiken.

Välkommen!

/Naturvårdsverket

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Test av fältlösning för SkötselDOS – så gick det!
12 nov 2021 (23:59)
0
Naturvårdsverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Naturvårdsverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Naturvårdsverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.