Invajo - Events tool

Webbinarium: Hållbar plastanvändning i byggsektorn

Online
18 mars 2021
09:00 - 10:30
Lägg i kalender
Arrangör
Naturvårdsverket
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
18 mars 2021
Tid
09:00 - 10:30

Webbinarium: Hållbar plastanvändning i byggsektorn

Plast är på många sätt ett bra material, som skapar många nyttor i exempelvis byggnader. Men dagens produktion och användning av plast innebär också stora utmaningar. Byggsektorn står för drygt 20 procent av plastanvändningen i Sverige. Det innebär att byggsektorn har betydande potential att bidra till en hållbar plastanvändning.

Vill du:

  • Höra om vad Naturvårdsverket gör på plastområdet inom byggsektorn?
  • Få en översikt över plastanvändning i byggsektorn, och möjligheter att minska klimatpåverkan genom cirkulär användning av plast i byggsektorn?
  • Få en kunskap om alternativ till jungfrulig fossil plast för byggprodukter och vad du kan göra för att öka efterfrågan på produkter av återvunnen och biobaserad råvara?
  • Få en inblick i hur byggsektorn bidrar till läckage av mikroplast?
  • Få möjlighet att ställa dina frågor om plast och hållbar plastanvändning, och hur du kan bidra?

Välkommen på webbinarium den 18/3 kl 9-10.30!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webbinarium: Hållbar plastanvändning i byggsektorn
17 mars 2021 (23:59)
0
Naturvårdsverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Naturvårdsverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Naturvårdsverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.