Invajo - Events tool

Presentation av de nya nationella datavärdskapen för naturdata

Online
16 mars 2021
09:00 - 11:00
Lägg i kalender
Arrangör
Naturvårdsverket
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
16 mars 2021
Tid
09:00 - 11:00

Presentation av de nya nationella datavärdskapen för naturdata - fåglar och fjärilar, arter och landskap

De nya nationella datavärdskapen för naturdata (fåglar och fjärilar, Lunds universitet och arter och landskap, SLU) har kommit igång och kontakter har börjat etableras mellan utförare och datavärdar. 

Vid detta förutsättningsskapande möte kommer de nya datavärdarna att presentera sig. Vi kommer även fånga upp frågor om datavärdskapen, vilka datamängder som ingår och hur vi underlättar arbetet framåt. Med mötet hoppas vi kunna ge förutsättningar för en bra dialog mellan utförare och datavärdar.

Länk för att koppla upp sig till webbinariet skickas ut några dagar innan mötet.

Frågor till Naturvårdsverket om datavärdskapen och till datavärdarna samt korta beskrivningar av förväntningar på datavärdskapen får gärna skickas in i förväg till kontaktpersonerna nedan:

Urban Gunnarsson, urban.gunnarsson@naturvardsverket.se

Barbro Ögren, barbro.ogren@naturvardsverket.se

 

Välkomna!

/Naturvårdsverket

 

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Presentation av de nya nationella datavärdskapen för naturdata - fåglar och fjärilar, arter och landskap
12 mars 2021 (23:59)
0
Naturvårdsverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Naturvårdsverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Naturvårdsverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.