Detta event har redan ägt rum!

Studiebesök - Miljöprojekt Karlshäll

Arrangör
Nätverket Renare Mark region Norr
Plats
Karlshäll, Luleå
Datum
15 september 2021
Tid
10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Delta i studiebesöket vid miljöprojektet Karlshäll i Luleå!

Under besöket den 15 september kommer du få se de saneringsåtgärder som pågår och de hanteringstekniker som används för att minska den lokala förekomsten och kvicksilver i Karlshäll. Åtgärderna minskar också spridningen till Luleå älv och Bottenviken.

Tekniken som används vid saneringen är hydrauliskt sugmuddring till geotuber och senare avsättning av de organiska fibersedimenten på en lokal deponi. Entreprenaden utförs med bidrag från Naturvårdsverket och utförs som en samverkansentreprenad mellan bland annat Luleå kommun och PEAB Anläggning. 

Vi samlas vid projektkontoret för att få en projektspecifik introduktion av gällande arbetsmiljöregler, för att sedan gå en rundtur på plats och få en genomgång av projektet. 

Program

10.00-10.15    Samling vid projektkontor 

10.30-11.30    Rundtur och genomgång av miljöprojekt Karlshäll

default
Nätverket Renare Mark använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Nätverket Renare Mark. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Nätverket Renare Mark samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.