Invajo - Events tool

Webbinarium Masshantering

Online
6 maj 2021
08:30 - 15:30
Lägg i kalender
Arrangör
Nätverket Renare Mark
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
6 maj 2021
Tid
08:30 - 15:30

Vårens webbinarium om Masshantering

Då är det dags!

Nätverket Renare Marks webbinarium speglar flera olika infallsvinklar i ämnet Masshantering. Programmet visar på en bredd och har ett  spännande upplägg där du får lyssna till föredrag som berör myndighetens vägledning, konsulternas utmaningar, entreprenörens fundering, olika teknikval och möjliga lösningar, bland mycket annat.

I samband med webbinariet kan du kan ställa frågor till några av våra föreläsare. Det framgår av programmet när det går att ställa frågor. Frågorna fångas upp av vår moderator Carl Zide via chatten i streamingfönstret. Du skriver in ditt namn, sen är du med i chatten och det är bara att fråga på. Programmet hittar du till höger på denna anmälningssida. Här hittar du också korta presentationer av föredragen och föredragshållare. 

Var gärna extra noggrann i din anmälan att du anger rätt uppgifter (exempelvis att mellanslag i referensnummer mm kommer rätt). Om du arbetar vid en myndighet eller större arbetsplats är det också extra viktigt att du anger rätt referens. Några dagar innan webbinariet skickas en länk till sändningssidan samt övrig information till alla deltagare via e-post. 

Tips: även om din arbetsgivare är koorporativ medlem behöver även du vara registerad som medlem för att ta del av våra rabatter vid event mm. 

Inte medlem än? Registera dig här.

Vi i arrangörsgruppen ser fram emot en intressant dag tillsammans. Vi är Johannes Pettersson, Swerock, Volker Kelm, Gislaveds kommun, Anna Sorelius, NSR, Gustaf Sjölund, DÅVA DAC och Therese Steinholtz, Nätverkets koordinator. 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Medlem Nätverket Renare Mark
4 maj 2021 (23:59)
875.00 SEK
0
Ej medlem i Nätverket Renare Mark
4 maj 2021 (23:59)
1250.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Nätverket Renare Mark använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Nätverket Renare Mark. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Nätverket Renare Mark samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.