PFAS med internationell utblick

Online
30 september 2021
09:00 - 13:50
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Nätverket Renare Mark
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
30 september 2021
Tid
09:00 - 13:50
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Bifogade dokument (2)

Digitalt seminarium med PFAS i fokus!

PFAS, en utmaning både nationellt och internationellt! Vilka erfarenheter och kunskap har vunnits innanför och utanför landets gränser. Vad kan vi lära oss av varandra!

Under det digitala seminariet får du lyssna på föredrag av Karl Bowles från Australien, Tore Svendsen från Danmark, Hans Slenders från Nederländerna, Jane Oakeshott, Storbritanien och Carl-Gustaf Bornehag från Sverige. Behandlingsmetoder, riskbedömningar, projekterfarenheter, PFAS och dess upptag i människa och djur, åtgärdsmål, riktvärden mm. Programmet och presentation av föredrag och våra föreläsare hittar du till höger. 

Samtliga föreläsare tar upp PFAS ur landets perspektiv och utifrån sin profession. Vi planerar att avsluta dagen med en paneldiskussion med aktuella frågor inom PFAS-området.

Föreläsningarna kommer att ske både på engelska och svenska. Den paneldiskussionen kommer att ske på svenska. Det slutliga programmet kommer att publiceras på denna anmälningssida tillsammans med abstracts och presentationer av föreläsarna.  

Var noggrann med att fylla i rätt uppgifter i din anmälan och glöm inte fakturareferens! Det är ytterst viktigt att din e-postadress är rätt då all kommunikation sker via e-post. Länken till sändningssidan kommer att skickas ut i ett separat mail dagen före det digitala seminariet (mail från Nätverket Renare Mark) så håll utkik!

Arrangörsgruppen hälsar er varmt välkomna!

 

Arrangörsgruppen: Linnea Ljung - Setterwalls, Peter Harms-Ringdahl - EnviFix, Linda Karlsson - NIRAS, Patrick van Hees - Eurofins samt Therese Steinholtz - Empirikon Konsult

default