Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Varmt välkommen till Näras Hjärtedag 2021

En eftermiddag fylld med godhet och värme!

Alla vill vi ha kärlek, och våren är förälskelsens tid. Så planera redan nu att fira Alla hjärtans dag med oss ​​på Nära. 

Söndagen 14 februari är det Alla hjärtans dag, då vill vi på Nära fira med er läsare. Tillsammans fyller vi våra själar med godhet och värme när vi digitalt samlas och tar del av ett fantastiskt program som vi delar live med våra medier Benny Rosenqvist, Ewa Olsson och Helena-Magdalena Iverkrans-Nätt

Inför Hjärtedagen kommer du att få ett informationsbrev skickat ditt den mailadress som du angav vid din bokning med information kring dagen, fina erbjudanden och text inför den härliga sången vi kommer att få ta del av!

För mer information och helgens fina erbjudanden vänligen se bifogat välkomstbrev i din bokningsbekräftelse. 
Programmet är fyllt med:

  • Workshop i medial utveckling med Benny, Helena-Magdalena och Ewa - så lär vi oss mer!
  • Föredragi kärlekens tecken med Benny
  • Mantrasång och mer sång och musik med Helena-Magdalena
  • Meditera tillsammans med våra tre medier
  • Medierna svarar på dina frågor till andevärlden - i livesändningen!
  • Kraftfull distanshealing från Benny, Ewa och Helena-Magdalena
  • Vi lottar ut presentpåsar bland alla som följer oss
  • Våra medier lottar ut personliga vinster i form av sittning, helaing och medial vägledning!
  • Många fina erbjudande som enbart gäller vid detta tillfälle. 

Pris 149kr

 

Betalning:

Kortebtalning - Vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka sedan på knappen "Betala" för att komma till betalningsidan. Observera att ersätta bokstäver å, ä, ö till a respektive o om du har något av dessa nokstäver i ditt namn - trots att det tydligt står att skriva ditt namn exakt så som det står på ditt betlkort. 

                                                                                                                                                              

*Vid genomfört biljettköp godkänner du Story Houses villkor, se gärna "Villkorstext SE0046" till höger vid övrig information. 

Vi följer utvecklingen kring COVID-19 och kommer att vidta åtgärder om så uppmanas från myndigheterna.
Som läget ser ut nu har vi som avsikt att genomföra eventet och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss ​​om du har frågor

Mer information kring Näras Digitala Event och hur du kommer till sidan där Hjärtedagen kommer att sändas, vänligen klicka HÄR.

Egmont Publishing AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.