Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Nära
Plats
Online
Datum
10 januari 2021
Tid
16:00 - 17:00

Benny om Nya framtiden!

Benny ger healing och hopp!

När det är som mörkast omkring oss vill vi på Nära ta in ljuset! Därför ska söndagen 10 januari fyllas med värme. Mediet Benny Rosenqvist föreläser om den mjukare värld som väntar oss och oavsett var du bor kan du möta honom då. Kl 16-17 sänder han live och healing kommer också att skickas direkt till dig!


De första veckorna på ett nytt år kan vara lite tunga att ta sig igenom. Julmusiken har klingat ut, all förväntan inför sköna helger är över. Många lider av ensamhet och mörker, särskilt när vi lever i en tid då dörrar stängts till platser som normalt bjuder sällskap och medmänsklighet. Ljuset och hoppet behövs!

Benny vet att vi går mot en tid med så mycket mer kärlek, en mjukare och kvinnligare värden. Därför känner han att det är viktigt att få prata om detta, direkt till dig som behöver tröst och framtidstro.

Han vill också passa på att skicka distanshealing fylld av ljus och kärlek för att läka hjärtan och själar samt dämpa oro och smärta.

Program: Benny föreläser om den mjuka, ljusa värld som väntar oss nu. Full av hopp och kärlek. Han skickar även kraftfull distanshealing till alla som följer vårt event.

Varmt välkommen <3

 

Observera: Ersätt bokstäverna å,ä och ö med a resp o om du har dessa bokstäver i ditt namn, trots att det vid kortbetalningen står att ange ditt namn exakt så som det står på ditt betalkort. 

Egmont Publishing AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.